4 padelkonton på TikTok du inte får missa

När man hör någon prata om TikTok så är det nog aldrig någon som tänker på padel. För de flesta är nog de dansande och mimande barnen och ungdomarna, det som är det första som dyker upp. Men TikTok är så mycket mer, och så klart är även Padel en grej som finns på denna sociala plattform.

Här hittar du allt från highlights from World Padel Tour till personer som gör trickshots eller helt omöjliga slag i en padelmatch. Det finns otroligt mycket padelinnehåll att dyka ner i på denna plattform.

För att ge lite statistisk och perspektiv hur stort det är även på TikTok så har videos under hashtagen #padel 196 miljoner visningar och #padelvideos 19 miljoner visningar. Det är riktigt bra siffror på en så pass smal nisch på en plattform som inte främst används av den målgrupp som är de som främst spelar Padel.

Nedan listar vi några Padelrelaterade konton på TikTok som vi tycker att du ska ta dig en titt på.

1. World Padel Tour

Det officiella kontot från WPT men härliga highligts från matcher under turneringen.

2. Padelexpress

Ett kontot med blandat Padelcontent, allt från roliga padelfails till coola trickshots.

3. Padelserve

Ett svenskt padelkonto som i sin beskrivning säger att de publicerar de senaste padelklippen. Även här roliga klipp blandat med snygga spel på padelmatcher.

4. Anis Don Demina

Anis är en av sveriges största YouTubers som snöat in ordentligt på sporten Padel och även om kontot inte är dedikerat till padel så är det ändå en hel del sådana klipp som läggs upp. Anis har blivit något av en ambassadör för sporten och pratar om det i alla sina sociala medier. Han ses spela med diverse artister och kändisar men även med padelproffs. Och då dessa proffs  lyser med sina frånvaro på TikTok får Anis vara med i listan istället.