Betta på padel

Padel är en växande racketsport som kombinerar delar av tennis och squash. Sporten utvecklas kontinuerligt och börjar bli populär över hela världen. Följaktligen kommer flera spelbolag att vilja erbjuda spelmöjligheter på sporten. Här har vi förberett en guide om hur man satsar på padel online för att förbereda dig inför de möjliga padel-tävlingarna framöver och var du kan betta på dem.

Padelbetting

Padel börjar som vi nämnt bli mer populärt över hela världen med fler professionella tävlingar, särskilt i Spanien , men också i lilla Sverige med vår padelhysteri som håller i sig. Följaktligen kan spelarna förvänta sig att få möjligheter till padelspel på online spelbolag. Några spelbolag som erbjuder spel om pengar på padel är Coolbet, Betsson, Betway and Nordic Bet, alla kända spelbolag med säkra spel och svensk spellicens reglerad av svenska Spelinspektionen

Dessutom kan du som spelare förvänta dig att kunna satsa på World Padel Tour-turneringen som för närvarande är sportens största organiserade turnering. Lyckligtvis har World Padel Tour turneringar under hela året som hålls i Spanien, Argentina, Portugal och Dubai.

Sporten ökar ständigt i popularitet, inte minst i Sverige bland de tusentals nya padelspelare som kommit till senaste året. Med kärlek för sporten kommer också intresset att kolla livesändingar av padelmatcher och med det för att öka spänningen något också livebetting på matcherna. Exta spännanden blir det när vi nu har svenska spelare i världseliten inom padel, som vi nu kan betta på att vinna. Sverige har fått fram duktiga spelare på både dam- och herrsidan och vi kommer med sälerhet  skörda framgångar under turneringar framöver.

Odds på padelspel

Du vill alltid försöka hitta  bästa möjliga odds när det gäller att spela på någon sport. Eftersom detta är en marginell sport kan det finnas vissa spelbolag som är försiktiga när det gäller att sätta deras odds för sporten padel och det betyder att det är värt att jämföra de odds som satts för de olika padelmatcherna och padelturneringarna, det gör du bäst med en oddsjämförelsetjänst så som den på oddsonline.se. Du kommer troligen bli förvånad över att hitta en storskillnad mellan de odds som visas, där vissa spelbolag faktiskt tilldelar olika spelare som favoriter att landa vinsten i en viss match, medan vissa spelbolag erbjuder så kallade In-Play-odds. Förutom oddsen är det bra att läsa på om spelarnas historik och nuvarande form och se om någon speltipsare tipsar om något resultat i matchen du vill betta på.