Betting på Areco Malmö Padel Open – årets mest efterlängtade padeltävling

I takt med att padel har blivit en alltmer populär sport i Sverige och Europa har även intresset för att betta på sporten ökat. Idag behöver du inte leta länge för att hitta en svensk bettingsajt som erbjuder konkurrenskraftiga odds på olika padeltävlingar. Det mest populära bland svenskarna är förstås Swedish Padel Open, som ingår i World Padel Tour (WPT).

 

Nyfiken på att veta mer om Areco Malmö Padel Open och vilka bettingmöjligheter som följer med eventet? Då har du kommit till rätt ställe!

En svensk padelfest i Malmö Arena

Swedish Padel Open är svenskarnas bidrag till World Padel Tour och lovar därför en folkfest med svenskar och padelentusiaster från i princip hela världen! Tidigare har tävlingen ägt rum i Båstad, den svenska padelns hemstad, samt i huvudstaden Stockholm. Men de senaste åren har det årliga evenemanget arrangerats i Malmö och lockat tusentals människor till arenan i Hyllie. I år står Malmö återigen värd för den framstående padelturneringen, och datumen att hålla koll på i år är den 9–13 november.

Polera dina bettingfärdigheter

Även om det fortfarande är lång tid kvar tills Swedish Padel Open går av stapeln kan du börja förbereda dig och finslipa dina bettingkunskaper. Du kan förslagsvis värma upp med grymma tips från Betting.com/sv, en sajt som hjälper såväl nybörjare att komma i gång med betting som finlirare att fortsätta utvecklas.

 

Liksom alla andra sporter kräver betting på padel en hel del finess – även om det naturligtvis är omöjligt att förutsäga resultatet av en match, oavsett vilken kunskap du besitter.

 

Först och främst behöver du känna till de olika spelformerna. För Swedish Open är det vanligast att satsa på matchvinnare, men även hur du tror att matchen kommer att sluta i set, samt över/under antalet games i en match. Det finns med andra ord några alternativ som du bör utforska innan du börjar betta.

Streama matcherna och håll ett öga på statistiken

Du kan hitta massor av tips om betting på Swedish Padel Open på en webbplats som Betting.com, men du måste också göra en del av arbetet själv! 

 

Det bästa sättet att bli en mer erfaren bettare på är att följa tävlingen på egen hand, vare sig det innebär att du besöker Malmö under de dagar som Areco Malmö Padel Open äger rum eller streamar matcherna online. Oavsett vad som passar dig finns det gott om möjligheter att sätta dig in i tävlingen och göra mer välgrundade satsningar.

 

Därutöver är det viktigt att hålla ett öga på statistiken! Även om du själv följer matcherna är det svårt att analysera dem – om det inte är ditt heltidsjobb vill säga. Du kan bland annat följa alla rankningar, tidigare möten och ta del av annan användbar statistik på World Padel Tours officiella hemsida.

Ta betting med en nypa salt

Betting, oavsett om det gäller padel eller någon annan sport, bör aldrig tas på för stort allvar. Om du tar det för seriöst och ger dig på det för att tjäna pengar har du helt fel inställning. Då ökar dessutom risken för att du blir spelberoende.