Jonas Björkman – Svensk förbundskapten för herrlandslaget i padel

Jonas Björkman, Ny förbundskapten i padel

Den svenska tennislegenden Jonas Björkman som under sin aktiva tenniskarriär var världsetta i dubbel och världsfyra i singel, blir ny Svensk förbundskapten för herrlandslaget i padel, enligt ett pressmeddelande den 17 februari.

Jonas Björkman, Sveriges nya förbundskapten i padel för herrlaget

Så här säger Jonas på sitt Instagramkonto om den nya rollen:
Idag har jag glädjen att meddela att jag tagit mig an en ny spännande utmaning och blir ny förbundskapten för Sveriges herrlandslag i padel. Det känns fantastiskt roligt och ärofyllt att få kliva in i rollen. Den positiva responsen från alla spelarna var en avgörande faktor för mitt beslut, men även att jag vid min sida får ha med mig Andréas Johansson som landslagstränare.

Min förhoppning är att jag ska kunna bidra till spelarna genom att dela med mig av mina egna erfarenheter. Personligen så älskar jag lagspel och när jag blickar tillbaka på min karriär, så är vinsterna tillsammans med mina lagkompisar i Davis Cup-laget definitivt några av de finaste höjdpunkterna.

Jag ser med spänning fram emot att få vara en del i svensk padels fortsatta utveckling.

Kanske blir det läge för Jonas att byta namn på sitt instagramkonto från bjorkmantennis, till något mer padelrelaterat 😊

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*