Konferensresor

Allt fler företag går över till en hybridmodell och letar efter nya sätt att sammanföra sina medarbetare. Att ordna en företagsresa en gång om året eller till och med en gång i kvartalet kan hjälpa medarbetare att hålla kontakten och hålla teamet ihop.

Det finns ingen mall för en lyckad konferensresa som passar alla. Det är viktigt att välja en destination och roliga aktiviteter som passar din företagskultur. Det kan vara svårt att planera en företagsresa för ett helt team, men det finns några tips som kan  hjälpa till att ta bort stressen och hjälpa chefer med alla aspekter av företagsgruppresor. I denna artikel delar vi med oss av några tips inför ditt företags nästa resa.

Ett sovrum per person

Du kanske gillar dina kollegor, men du vill förmodligen inte dela ett sovrum eller kanske till och med en säng med dem. Det här är inte en samling för bästa vänner. Alla har olika nivåer av förväntad integritet. Du måste uppfylla allas krav på integritet om du vill att folk ska komma med på företagets resor igen.

Hög servicenivå på plats

En retreat är till för att arbeta och för att knyta samman teamet. Du vill inte spendera timmar i mataffären eller förbereda måltider. Prioritera kvalitetstid med dina kollegor och delegera uppgifter till lokala aktörer på plats.

Det är vid aktiviteterna som magin sker

Teambuildingen sker främst under aktiviteterna. Det är den här delen som de kommer att minnas och berätta historier om. Se till att välja aktiviteter som alla trivs med. Du kan till och med låta dem rösta om aktiviteterna i förväg. Prioritera aktiviteter för sociala grupper, där folk kommer att ha roligast. Om du väljer något intensivt, t.ex. en extremsport, se till att ha ett enklare plan B-alternativ också. För det är inte för alla.

Testa något nytt

Finns det något bättre sätt att knyta band med kollegor än att lära sig en ny färdighet på ett inspirerande resmål? Vare sig ni är ett sportigt gäng eller ett gäng kulturintresserade finns det en rad olika aktiviteter där ni kan sätta er in som ett team samtidigt som ni njuter av era nya omgivningar under konferensresan.

Visa uppskattning genom att fira stort

När vi alla anpassar oss till den nya framtiden för arbetet är det viktigt att de anställda känner sig kopplade till företagets mål. Uppskattning är en viktig del i uppbyggnaden av en stark företagskultur. Det bidrar till den uppskattning och känsla av tillhörighet som gör att de anställda är motiverade och strävar efter framgång.

Företagsresor är ett tillfälle att tacka medarbetarna och visa ledningens uppskattning för deras prestationer. Om du under resan slår till med hejdundrans fest för att släppa loss och fira som ett team kommer dina medarbetare att tala om hur fantastiskt det är att arbeta för ditt företag när de återvänder.

Padel på konferensresan

Numera är det inte ovanligt att möjligheten till att spela padel finns tillgängligt var du än befinner dig i världen. Att boka in padel kan vara en riktigt rolig företagsaktivitet där alla kan deltaga på sin nivå.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*