Möjligheterna inom sportsbetting

Om du är nybörjare på sportspel har du kommit till rätt artikel för att få de bästa tipsen om hur du ska komma igång med spela om pengar, mer specifikt spela på alla vår favoritsport padel. Vi har skapat den här guiden så att du kan lära dig grunderna och få råd som kan hjälpa dig att öka dina spelkunskaper. Även om du aldrig lagt ett enda bett i ditt liv kommer dessa tips hjälpa dig igång. Det finns mängder med bettingsidor att välja mellan när det kommer till sportsbetting, vilka som erbjuder spel på padel visar vi nedan, men det gäller hitta ett spelbolag som passar just dig och dina behov för den bästa spelupplevelsen.

Hur fungerar betting och odds?

Oddsen på en match fastställs av spelbolaget och representerar förhållandet mellan insatsen och vinsten på ett visst resultat, som du kan satsa pengar på. De visas vanligtvis som decimaler (3,00).Om utgången av en padelmatch till exempel har oddset 2,0 betyder det att du vinner 3 kr för varje krona du satsat. Inom padel spelas det främst på resultat, alltså på vilken spelare eller vilket lag som vinner matchen.

Är betting på padel något för mig?

Om du osäker på om det är rätt för dig att betta på padel är ett enkelt sätt att ta reda på det är att ta en titt på och svara på dessa frågor:

Tycker du om att titta på padel?
Anser du att du är kunnig inom sporten?
Är du bra på att förutsäga resultat i en padelmatch?
Har du verkligen  pengar över som du kan använda för detta nöje?

Om du svarade ”ja” på alla eller de flesta av dessa frågor låter det som om spel om pengar på padel är rätt för dig!

Livestreaming och livebetting

En av de mest spännande delarna inom betting är livebetting, vilket innebär att du kan spela på en match medan den pågår. Numera erbjuder många spelbolag dig att streama matcher direkt på deras sajter, vilket underlättar spelandet. En annan möjlighet är att streama matchen på till exempel Viaplay eller Cmore och sedan betta på mobilen samtidigt.

Var kan jag betta på padel?

Även om sporten padel på riktigt nu gått från trend till etablerad sport så är det fortfarande inte lika utbrett med möjligheterna att spela på betting, men det finns några spelbolag med padel i sitt spelutbud;

  • Coolbet
  • Nordic Bet
  • Betsson
  • Betfair

Som nämnt tidigare, gör din research och hitta den av alla bettingsidor som passar dig bäst. Läs recensioner, betyg och eventuella artiklar om spelbolagen. Om du vill kolla status på spelbolagets licens, och eventuella problem kring det så finns all den informtionen publikt på Spelinspektionen.se.