Populära padelhallar i Stockholm

Om du bor i Stockholm och vill spela padel så har du säkert redan upptäckt att det ofta är väldigt uppbokat och att tillgängliga tider är en bristvara i många padelhallar i storstäderna i hela Sverige. Som tur är finns det många padelbanor, och det tillkommer nya padelhallar hela tiden, och den trenden ser ut att hålla i sig. Skulle det vara alldeles omöjligt att få tid i padelhallar inne i Stockholm, så rekommenderar vi dig att kolla på padelbanor i Stockholmsförorterna. Det kan vara värt att åka en bit för att få spel på en bra tid.

Populära padelhallar för spelare i Stockholm

Att dessa padelhallar är populära har så klart sina anledningar, och även om du är sugen på att spela åå just den så kan ju tyvärr dess popularitet även vara ett hinde för dig.

Padelverket

Stockholms största aktör inom padel. Denna padelanläggning har även banor anpassade för dig som är rullstolsburen.

Padel Zenter

En padelhall med Zlatan som en av delägarna, detta har troligen lockat en del padelspelar till denna anläggning. Denna hall hittar du i Årsta.

PDL Center

Detta är norra europas största padelanläggning. Du hittar denna padelhall i Frihamnen och de har hela 22 padelbanor tillgängliga för spel.

Vad kostar det att spela padel i Stockholm?

Vi har hittat priser för padel i Stockholm på mellan 300 och 600 kr. Priserna baseras i alla padelhallar på vilken tid du spelar, vissa tider är alltså dyrare än andra.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*